Lucky Charms Rainbow rrocknfashion -

Fire Red

Date: 2012-04-27   Time: 18:04:00


+

Date: 2012-04-27   Time: 12:30:00
Tjenare tjenare!
Hur är det med er idag? Ja, jag kan skriva med er eftersom jag såg i statestiken att cirka 10 personer varit här idag, än så länge. Och det är ju alltid kul när man precis kommit igång!
Just nu sitter jag och pillar ut müslibitar mellan framtänderna samtidigt som jag sjunger för full hals.
Har aldrig påstått mig vara normal.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för klockan tre är det jobbeli-jobb som gäller! Blir ett långt pass fram till klockan 08;00 imorrn. Kommer dock dyka upp lite inlägg här ändå.
KÖSS ♥




Fresh

Date: 2012-04-27   Time: 02:58:14
Då så, då var det dags. En ny blogg igen tänker ni. Men ja, så är det faktiskt. Ännu en blogg.
Men den här gången är det annorlunda. Jag känner det hela vägen ut i tåspettsarna! Mitt liv har den sista månaden gjort en helomvändning. Jag och min pojkvän gjorde slut och jag insåg för första gången på flera år hur ensam och misslyckad jag faktiskt kände mig inombords. Jag började förstå mer och mer att jag måste ta tag i mitt liv.
Jag måste börja gilla migsjälv.

Så ja, där har ni anledningen till att jag har ännu en ny blogg. Detta är starten på mitt nya liv. Jag har lovat migsjälv att blogga, för innerst inne vet jag att jag mår bra utav att få skriva av mig. Hur många som läser är inte så viktigt, även om var enda kotte som läser är guld värd, utan det viktiga är att jag får skriva av mig.
Jag hoppas att där är några kottar där ute som tycker min blogg är rolig och intressant att följa.
Nu kallar sängen, natti på er! ♥





bloglovin